Esimene Sajuga fotosessioon – tänusõnad osalejatele, närvikõdist, TÕELISEST Eesti mehest ja esimesed pildid meie vahvast fotosessioonist

24. september 2016

 Fotosessiooni mõte mõlkus mul algusest peale peas... Aga miskipärast ei olnud ma seda mõtet teoks teinud... Kolmapäeval otsustasin, et nüüd teen fotosessiooni – mõeldud ja nüüd võib öelda, et ka TEHTUD! :) Super!

Esimese asjana soovin tänada kõiki suuri ja väikeseid modelle: Reginat ja tema vahvat poega, kelle poosid olid nii vahvad, et teevad silmad ette paljudele modellidele; Karmenit ja tema kolme armsat tütrekest; Viivikat ja tema imeilusat tütart, kes on juba täitsa neiu ning Viivika kahte vahvat poega; Kertut armsa pojakesega; Annyt enda Pätu, Mammuga ja kõhubeebiga; Helenit vahvate kõrvitsate ja veel vahvamate kaksikute eest ; Evelini ja tema armsaid lapsukesi, keda tal on kokku lausa 4 (tubli emme!); Eglet ja tema poega ja tütart; Cathlyni ja tema väikest pojakest. MUL ON VÄGA HEA MEEL, ET TE TULITE MULLE APPI JA LOODAN, ET TEIL OLI VAHVA ÕHTUPOOLIK! Minul igatahes oli väga vahva ja täiesti uus kogemus :)

Fotosessioonil osalejaid otsisin läbi Facebook-i – mul oli nii hea meel, et Teid tuli niivõrd palju, kurb, et pidin osadele ära ütlema. Nüüd, pärast fotosessiooni, võin öelda, et järgmine kord võime ka 3, 4, 5 gruppi teha – sest see on NII tore! :) Järgmised korrad proovin kindlasti veelgi rohkem inimesi sellesse kaasata :)

Eile õhtul läksin lattu asju komplekteerima... Oi, mitu korda ma mõtlesin, et kuhu ma ennast jälle mässisin, võõrad inimesed ka seotud, ei saa öelda ka, et ei ärme ikka tee... Ilmaennustus vihma ka ei lubanud... ;) Mis siis ikka pakkisin asju – auto sai kaste täis! Peas kogu aeg mõtlesin, et kuidas ma homme pildistamist organiseerin/korraldan... Oeh! Hommikul läksin uuesti lattu ja vaatasin asjad üle, kahjuks olid mõned modellid haigestunud, kuid suurem osa olid kõik olemas :)... Korraldamise-organiseerimise närvikõdi on minu jaoks võrreldav näiteks ülikooliaegsete ettekannetega/kaitsmistega – see on midagi, mis laeb Sind pärast tohutult mõnusa energiaga :)

Magasime lõunaune ära, siis oli aeg liikuma hakata, kell oli juba 15:40 – mainin, et fotosessioon oli kokku lepitud kella 16:00-ks ning palusin osalejatel ka varem kohale jõuda. Inimesed helistasid juba, mina olin ikka kodus – püüdsin telefonis rahulikult vastata, et jõuan ka õigepea kohale, aga... Mul olid autovõtmed kadunud ja kogu kaup oli autos!!!!... Oeh, tormasin 10min elamises ringi, katsusin kümneid-kümneid kordi vestitaskut, et ehk on taskus auk ja mõtlesin, mis nüüd saab?!?!? ... siis hingasin rahulikult sisse, mõtlesin, kuhu ma läksin esimese asjana, kui päeval koju jõudsin ja voilaa võtmed olid lapse toas, tema padja peal... Täiesti loogiline koht ;), hea, et mul õnnestus need leida...

Jõudsin kohale, sättisin asjad valmis, ootasime fotograafi ja esimene pildistus läks käima :)... Alguses oli asi uus ja võõras, kuid õigepea sujus meil juba täitsa ilusasti. Oli meid ju kokku 28 modelli – nii vinge! ;) Mainin siinkohal ära, et modellid ütlesid mulle suurused ning mina selle järgi panin kokku komplektid/riided ja kõik numbrid sobisid modellidele kui valatult... Lausa nii hästi, et üks modell läks ka koju meie väga stiilse ja mugava parkaga... Modelli abikaasa oli täiesti veendunud, et see parka on naisele justkui loodud ;) (olen ise samuti 100% sellega nõus!)... Mul on siiralt hea meel, et meil Eestis leidub niivõrd hoidvaid ja armastatavaid mehi. Mul oli täna tore õhtupoolik, kuid selle mehe siiras soov enda armastatule rõõmu teha oli „kirss tordil”.:)

Hoidke ja armastage üksteist!... Ja üllatage ja rõõmustage endale kalleid inimesi :)

Ps! Filmisin ka väikeseid videoklippe, ehk õnnestub homme õhtul monteerida väike videoke meie fotosessioonist ;)

Pole halba ilma vaid on ebasobiv riietus ning Sajuga aitab Teil leida sobiva riietuse

Lõbusaid ja toredaid hetki õues,
Teie Sajuga