Sajuga SOOVITAB koolialguse kingitusi!

22. august 2016

Uus kooliaasta pole enam kaugel. Seoses sellega pakun Teile enda arvates vahvaid ja toredaid koolialguse kingitusi väiksematele ja suurematele, mida on võimalik meie e-poest väga lihtsalt soetada :)

Parim valik 1. klassi astujale ja lasteaia lapsele – värvimuutev vihmavari või jope

Emana meeldiks mulle väga, kui minu lapsele kingitaks midagi niivõrd uut, lahedat ja praktilist nagu seda on värvimuutev vihmavari ja jope! Emana suudaksin ka enda lapse sellist vahvat kingitust väärtustama panna... Peale selle, tean ka seda, et minu peaaegu 5-aastasele pojale meeldib robotite jope hullupööra... ;) Kindlasti sellised põnevad riided ja vihmavarjud muudavad kooli/lasteaeda minekud ja koolist/lasteaiast koju tulekud pisikestel rõõmudel palju huvitavamaks ja lõbusamaks... Lisaks suurendab see veelgi laste piiritut fantaasiat – on ju vahva jälgida, kuidas vihma käes jope värvi muudab.

Mina tahan, et minu mudilased oleks vihmaga väljas, tahan seda sellepärast, et 10 aasta pärast, kui nad on teismelised, ei takista vihmasadu neil metsajooksu tegemist või näiteks 20 aasta pärast ei kõhkle nad enda pisikeste silmarõõmudega vihma/pori/muda käes hullamas... Tahan, et minu lapsed teaks, et vikerkaart näha, tuleb õppida armastama vihma! :) Usun, et Holly and Beau vahvad riided muudavad „igavad” vihmased päevad palju lõbusamaks :)

Parim valik gümnasistile/tudengile – mugavad parka ja kummikud!

Tudengid liiguvad väga palju jalgsi. Praktilised ja ilmastikukindlad kingitused on alati vajalikud. Joules´i parkad ja kummikud on stiilsed, ilusad, mugavad... iga gümnasisti ja tudengi garderoobis on Joules´i toodetele koht olemas :)

-----

Üllatage suuremaid ja väiksemaid rõõme kooliaasta alguse puhul! ... minul algab teine sügis, kui koolile pole tarvis mõelda, ent kahe aasta pärast saan taas 1.septembrile uue tähenduse :) – nii põnev!

Pole halba ilma vaid on ebasobiv riietus ning Sajuga aitab Teil leida sobiva riietuse :)

Lõbusaid ja toredaid hetki õues,
Teie Sajuga

 

 

Lapsed armastavad vihma!

Aeg lendab! – 2 nädalat on eelmisest blogipostitusest möödas (lubatud nädala asemel), aga nüüd leidsin selle aja ja kirjutan Teile mõned read enda mõtetest.

... PIKK PAUS ON LÄBI :)

Suured ja siirad vabandused, et Sajuga toimetustes on olnud vaikus. Täna, 21.veebruaril, on ainuõige aeg enda kolmandat „lapsukest” taas kasvatama hakata, sest täna on pidupäev! :) Minu teisel silmarõõmul on sünnipäev – esimene aastaring on täis saanud. See kõlab klišeena, kuid aeg tõesti lendab.