Kuidas mina enda lapsele (lastele) vihmariideid valin :)

21. august 2016

Hei! Täna kirjutan Teile sellest, kuidas mina vihmariideid lapsele valin. Vihmariiete järele tekib vajadus, kui laps hakkab kõndima... Seni, kuni ta on vankrilaps/sülelaps vihmariiete järgi otsest vajadust minul pole olnud. Kuid Joules´i veekindel kombekas  võiks küll täitsa minu väiksel beebitüdruk ka olemas olla. :) Järgmisel kevadel ehk leiate Sajuga e-poest üht-teist ka pere kõige pisematele.

Joules´i 2016 kevad-suvi kollektsioon.

... aga enda vanemale lapsele soetasin esimesed vihmariided, kui ta hakkas kõndima. Tunnistan täitsa ausalt, et minu jaoks kõige olulisemaks kriteeriumiks on siiski riietuse väljanägemine. Esimene vihmajope oli meil kollane, püksid sinised ja kummikud vihmavarjudega ning usun, et ma ei liialda, kui kasutasime just neid õueriideid kõige enam. Tellisin need riided e-poest, sest lapsevanemaks olemine, pani mind varasemast palju rohkem e-poodidest shoppama – mugav, lihtne ja kiire :).

Teiseks, seni kuni laps pole veel väga aktiivne (1-, 2-, 3-aastane) ning ta ei soovi kiiresti ja kogu aeg kellegagi võidu joosta, siis mina ostsin vihmariided alati pigem suuremad. Suuremad vihmariided on mitmel põhjusel kasulikumad: esiteks, saab nendega võib-olla isegi 2 hooaega läbitud (eks see oleneb lapse kasvamise kiirusest), teiseks mina kasutasin/kasutan väga tihti kummipükse kombeka peale tõmmatuna. Kui õues temperatuurid on juba natuke jahedamad, kuid vett ja pori on igal pool, siis on väga mugav panna lapse kombekale peale kummipüksid. Niimoodi riietades jääb kombekas alati puhtaks ja kuivaks ning pärast tuppa tulles on ütlemata mugav ja kerge dušši all kummipüksid puhtaks pesta.

Voodrita vs voodriga vihmariided. Minu lapsel on olnud mõlemad variandid ja ütlen täiesti ausalt, et üht teisest paremaks ega halvemaks mina ei pea. Kui laps on juba suurem ja aktiivsem, siis võib fliisvoodriga hakata palav, kuid usun, et see on väga individuaalne. Aga võin nii küll öelda, et kuna riietele alla saab alati kihte juurde panna, siis mina (võib-olla?) edaspidi eelistan voodrita vihmariideid. :)

Minu hetke täielik lemmik on Celavi komplekt valgete elevantidega. Poisile võtaks juurde türkiissinised kummikud, tumesinise mütsi ja kindad. Tüdrukule võtaks roosad aksessuaarid ning ennast riietaksin valgete lilledega Joules´i kollektsiooni... ning jalutuskäigud õues võivad alati. :)

Pole halba ilma vaid on ebasobiv riietus ning Sajuga aitab Teil leida sobiva riietuse :)

Lõbusaid ja toredaid hetki õues,
Teie Sajuga

Lapsed armastavad vihma!

Aeg lendab! – 2 nädalat on eelmisest blogipostitusest möödas (lubatud nädala asemel), aga nüüd leidsin selle aja ja kirjutan Teile mõned read enda mõtetest.

... PIKK PAUS ON LÄBI :)

Suured ja siirad vabandused, et Sajuga toimetustes on olnud vaikus. Täna, 21.veebruaril, on ainuõige aeg enda kolmandat „lapsukest” taas kasvatama hakata, sest täna on pidupäev! :) Minu teisel silmarõõmul on sünnipäev – esimene aastaring on täis saanud. See kõlab klišeena, kuid aeg tõesti lendab.